Xiaomi Mi Band 4 vs Honor Band 4 | Brățări fitness | Unboxing & Review CEL.ro

May 11, 2019

Xiaomi Mi Band 4 vs Honor Band 4 | Brățări fitness | Unboxing & Review CEL.ro.

Xiaomi Mi Band 4 vs Honor Band 4 | Brățări fitness | Unboxing & Review CEL.ro video duration 21 Minute(s) 28 Second(s), published by CEL.ro on 24 07 2019 - 17:30:00.

Xiaomi Mi Band 4 este aici: https://cel.ro/c/M2FmT1p9WSdGag Huawei Honor Band 4 este aici: https://cel.ro/c/M2FmT1p9WSdGaw ✅ Magazin: .... Selamat datang di Toko Kami == * Xiaomi Mi Band 4 Smartwatch Miband 4 Original OLED MIBAND4 yang kami jual dijamin & terjamin keasliannya ...

Mi Band 4 - loja confiável com ESTOQUE NO BRASIL, sem taxas de importação e entrega rápida: https://amzn.to/32WTu2G Mi Band, um dos maiores acertos .... Best Cheap Fitness Tracker Review: Xiaomi mi band 3 Fitness Tracker http://ali.pub/3iqki7 2019 Global Version Xiaomi mi band 3 Fitness Tracker Smart ....

Xiaomi Mi Band 4 este aici: https://cel.ro/c/M2FmT1p9WSdGag
Huawei Honor Band 4 este aici: https://cel.ro/c/M2FmT1p9WSdGaw
✅ Magazin: https://www.cel.ro
⏩ Recomanda CEL.ro si castiga puncte de reducere: https://cel.ro/recomanda-si-castiga
📞 Telefoane ieftine: https://www.cel.ro/telefoane-mobile/
📺 Monitorul nostru: https://cel.ro/c/V3VccFoqbCM

⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

➕ Vrei sa faci parte din echipa noastra? Aplica aici: http://jobs.cel.ro

👉 Aboneaza-te la canalul nostru https://www.youtube.com/user/celrotv?sub_confirmation=1 si activeaza notificarile 🔔 iar apoi intra pe http://www.cel.ro/giveaway

Xiaomi Mi Band 4, este o bratara sport, imprumuta cateva dintre functiile unui smartwatch. Are avantajul de a fi mai comoda, mai practica si mai ieftina fata de un ceas inteligent.

Este dotata cu un display color (touchscreen), OLED si functiile de baza sunt usor de activat. Meniul este si el destul de simplu si intuitiv, un alt avantaj fata de un smartwatch. Se pastreaza rezistenta la apa, este compatibila si cu Android, dar si cu iOS. Exista inclusiv conectivitate NFC.

Partea de design nu s-a schimbat cu mult fata de versiunile precedente. Acumulatorul are o capacitate putin mai mare fata de Band 3, 135 mAh, se incarca in aproximativ 2 ore si are o autonomie de 20 de zile in modul asteptare.

Ecranul OLED are o diagonala de 0.95” si o rezolutie de 240×120 pixeli, 450 nits si la baza exista un buton capacitiv pentru navigarea prin meniu si selectarea functiilor. Este un display 2.5D, tratat impotriva amprentelor, luminozitatea poate fi reglata.

Xiaomi Mi Band 4 are conectivitate Bluetooth 5.0, cantareste 22.1g, curea din silicon, senzor pentru monitorizarea cardiaca, 16MB stocare interna, 512K RAM. Se conecteaza cu telefonul prin intermediul aplicatiei dedicate si in acest mod, datele pot fi sincronizate.

Functiile de baza includ monitorizarea ritmului cardiac si a somnului, gasirea telefonului, player muzical, alarma, cronometru, mai multe moduri sport, pedometru, ceas, etc. Nu are GPS si nici suport pentru cartele SIM sau carduri de memorie.

~HUAWEI HONOR BAND 4~

Certificat de catre Scoala Medicala Harvard (DBIOM) tehnologia de monitorizare a somnului Huawei TruSleep, este capabila sa identifice si sa ofere sfaturi despre problemele frecvente ale somnului, cum ar fi insomnia, somnul profund sau obiceiurile de dormit neregulate.

Beneficiati de o monitorizare a ritmului cardiac in timp real. Folosim tehnologia infrarosu pentru a detecta ritmul cardiac pe timp de noapte, asigurati-va ca purtati bratara in timpul somnului.

Iti este frica sa porti bratara in timp ce iti speli mainile, inotati sau esti prins in ploaie? Cu Honor Band 4, te poti simti in sfarsit fara griji in aceste situatii. Bratara inteligenta poate, de asemenea, recunoaste in mod automat activitatile de inot, inregistreaza viteza, distanta, caloriile si determina media SWOLF.

Explorati o varietate de tipuri de antrenament disponibile: alergare in aer liber, alergari in interior, mers pe jos in aer liber, ciclism in aer liber, inot si multe altele!

Apelurile primite sau respinse si noile notificari ale mesajelor sunt doar cateva din multele functii utile incorporate in bratara, avand in vedere nevoile dvs. zilnice. Bratara se transforma chiar si intr-o telecomanda pentru a face fotografii.

Music Credit: LAKEY INSPIRED
Track Name: \

Other Video about Xiaomi Mi Band 4 vs Honor Band 4 | Brățări fitness | Unboxing & Review CEL.ro:

Best Cheap Fitness Tracker Review: Xiaomi mi band 3 Fitness Tracker

Best Cheap Fitness Tracker Review: Xiaomi mi band 3 Fitness Tracker

Best Cheap Fitness Tracker Review: Xiaomi mi band 3 Fitness Tracker http://ali.pub/3iqki7 2019 Global Version Xiaomi mi band 3 Fitness Tracker Smart ...



Promo Xiaomi Mi Band 4 Smartwatch Miband 4 Original OLED MIBAND4

Promo Xiaomi Mi Band 4 Smartwatch Miband 4 Original OLED MIBAND4

Selamat datang di Toko Kami == * Xiaomi Mi Band 4 Smartwatch Miband 4 Original OLED MIBAND4 yang kami jual dijamin & terjamin keasliannya ...

Mi Band 4: Melhor SmartBand de 2019? [Análise/Review]

Mi Band 4: Melhor SmartBand de 2019? [Análise/Review]

Mi Band 4 - loja confiável com ESTOQUE NO BRASIL, sem taxas de importação e entrega rápida: https://amzn.to/32WTu2G Mi Band, um dos maiores acertos ...

Previous
Next Post »
0 Comment